||Συνέντευξη με τους The Final Act||

Με αφορμή το επερχόμενο live τους την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο Κιάτο συναντήσαμε τους The Final act και τους κάναμε λίγες ερωτήσεις για αυτά που έρχονται και για αυτά που ετοιμάζουν.

 

The Final act , καταρχήν ποιοι είσαστε και γιατί επιλέξατε αυτό το όνομα ?

Κατ αρχήν ερχόμαστε στη γη ειρηνικά!(γέλια).Η μπάντα δημιουργήθηκε το  καλοκαίρι του 14 στην Κόρινθο με σκοπό να παίζουμε live (διασκευές) σε στέκια της περιοχής.Η έντονη όμως ανάγκη για δημιουργία έφερε γρήγορα τα πρώτα δικά μας τραγούδια χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε και εμείς οι ίδιοι.Όσον αφορά το όνομα The Final Act (Τελική πράξη στα Ελληνικά) θέλουμε να δηλώσουμε σε εμάς τους ίδιους ότι έφτασε η ώρα μετά από καλλιτεχνικές “περιπλανήσεις”  ετών,να φτιάξουμε την ροκ μπάντα που πάντα θέλαμε.

Έχετε κυκλοφορήσει ήδη την πρώτη σας δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Η Διαδρομή» από την Fm records τον χειμώνα που μας πέρασε , ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα?

Η αγαπημένη μας “ΔΙΑΔΡΟΜΗ”.Ναι είμαστε πολύ χαρούμενοι με το αποτέλεσμα.Είναι το πρώτο μας καλλιτεχνικό παιδί και θα είναι το χαϊδεμένο.Η απήχηση είναι πολύ πιο μεγάλη από αυτό που περιμέναμε ή και φανταζόμασταν.Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βοήθησαν να ταξιδέψουν τα τραγούδια του πρώτου μας άλμπουμ τόσο πολύ.Ιδιαιτέρως θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσένα Άγγελε,το Νίκο Γραμμάτο,τη Γωγώ τζίνζτα,τη Γιούλη Πιλπιλίδου και φυσικά τον Πάνο Χρυσοστόμου και τις Ροκ Συναναστροφές του,στον οποίο και έχουμε αφιερώσει το πρώτο μας άλμπουμ.

Πριν λίγες μέρες είχατε στο Λουτράκι συναυλία μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ήταν όπως το περιμένατε?

Η συναυλία με τον Φ.Πλιάτσικα ήταν καλύτερη από ότι την περιμέναμε.Αν και όπως είναι φυσικό στις συναυλίες ο κόσμος περιμένει να ακούσει το μεγάλο όνομα της βραδιάς,ωστόσο μας χειροκρότησαν και μας έδειξαν ότι πέρασαν καλά.Από τη μεριά του ο Φίλιππος μας μίλησε με τα καλύτερα λόγια και είπαμε πώς πολύ σύντομα θα τα ξαναπούμε…

Άλλο ένα μεγάλο Live ακολουθεί Την Παρασκευή 4 Αυγούστου στο Κιάτο μαζί με τους παλιούς ροκάδες Λάκη Παπαδόπουλο , Γιάννη Γιοκαρίνη , Γιάννη Μηλιώκα και Νίκο Ζιώγαλα , πείτε μας περισσότερα …

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα βρεθούμε στη σκηνή μαζί με αυτούς τους μεγάλους καλλιτέχνες!Μεγαλώσαμε με τα τραγούδια τους και να που το έφερε η ζωή να “εκπροσωπούμε” σε αυτή τη συναυλία το νέο που καλωσορίζεται από το παλιό.

Να περιμένουμε και άλλες εμφανίσεις μέσα στο καλοκαίρι ?

Μιλάμε για μια συναυλία που μας κάλεσαν στην Καρδίτσα μέσα στον Αύγουστο.Αν βρούμε ημερομηνία που μας βολεύει όλους,θα πάμε με μεγάλη χαρά.

Πρόσφατα ακούστηκε στις ζωντανές σας εμφανίσεις ένα καινούργιο τραγούδι σας με τίτλο «Αϋλος» , είναι προπομπός καινούργιας δουλειάς ?

Ο Άυλος είναι καινούριο τραγούδι που όντως ακούστηκε πρώτη φορά στη συναυλία στο Λουτράκι.Η αλήθεια είναι ότι περνάμε μια περίοδο έντονης δημιουργικότητας και έμπνευσης.Ο στόχος μας είναι να ταξιδέψει η Διαδρομή όσο πιο μακρυά γίνεται.Το δεύτερο άλμπουμ υπολογίζουμε να έρθει με το καλό λίγο πριν το επόμενο καλοκαίρι.Θα δούμε.

Άμεσα σχεδία υπάρχουν εκτός από αυτά που γνωρίζουμε ήδη ?

Ετοιμάζουμε για Φθινόπωρο- Χειμώνα live εμφανίσεις σε Καλαμάτα,Πάτρα,Βόλο,Θεσσαλονίκη και Αθήνα.Συνεργασίες έκπληξη επί σκηνής και αν όλα πάνε καλά μια τηλεοπτική εμφάνιση που θα συζητηθεί.Κλείνοντας θέλουμε να πούμε σε όλο τον κόσμο να μην πάψει ποτέ να ονειρεύεται και να βάζει στόχους!Ευχαριστούμε για όλα

 

The Final Act
Πάνος Περιβολάρης – φωνή
Αθηνά Τσαρμπού – τύμπανα
Γιώργος Αλμπάνης- μπάσο
Θάνος Χρήστου – κιθάρα