ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ – Μου ‘Πες Θα Φύγω / South Of Heaven

Μια χαρακτηριστική διασκευή-επιμειξία του ΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΡΟΜΟΥ, πάνω σε μια ιδέα του Πάνου Πιλάτου, όπου συνδυάζεται το «South Of Heaven» των Slayer (Jeff Hanneman) με το «Μου ‘Πες Θα Φύγω» του Παύλου Σιδηρόπουλου. Το ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ είναι μια πειραματική μπάντα με ατμοσφαιρικά σημεία και ηλεκτρικές εξάρσεις.

 

 

 

Κιθάρες: Βασίλης Κοιλάκος

Μπάσο – Φωνητικά: Άγγελος Παύλος

Keyboards: Τέλης Καυκάς

Τύμπανα: Ηλίας Χ

Φωνή: Πάνος Πιλάτος

 

Το ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ είναι ο «ιός του δρόμου» του Stephen King και μαζί το Enterprise, που αέναα αναζητά την αόρατη αλήθεια… Το Άγνωστο…Τον παράγοντα «X»… Το ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ είναι, εν ολίγοις, ένα urban progressive dark rock σχήμα, που συμπορεύεται με τον multi-artist Πάνο Πιλάτο στις ζωντανές εμφανίσεις του, παρουσιάζοντας κομβικά σημεία από τη δισκογραφία του, ενώ συνάμα είναι μια αυτόφωτη και αυτόνομη μουσική κολεκτίβα που διαμορφώνει μια νέα πρόταση εναλλακτικού περιεχομένου και που «παντρεύει» ήχους και στοιχεία από styles όπως rock, rap, electro, metal, goth κ.α. Πρόκειται για ένα συγκρότημα αποτελούμενο από 4+2 προσωπικότητες που έχουν καταθέσει έργο και έχουν γράψει χιλιόμετρα στο κοντέρ τους, στην ευρύτερη εναλλακτική σκηνή.

ΠΑΝΟΣ ΠΙΛΑΤΟΣ – Στίχοι / Φωνή

ΑΓΓΕΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ – Μπάσο / Βιολί / Φωνητικά

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΟΙΛΑΚΟΣ – Κιθάρες / Φωνητικά

ΗΛΙΑΣ Χ – τύμπανα & ΤΕΛΗΣ ΚΑΥΚΑΣ – 6th Sense (!)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΛΛΑΣ – από Μηχανής θεός

 

Το ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ έχει ξεχωρίσει για την αδιάκοπη μίξη εκ διαμέτρου αντίθετων στοιχείων και για τις ανά στιγμές πρωτοποριακές έως συγκλονιστικές performances των μελών του επί σκηνής. Τον Μάιο του 2017 το ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ κυκλοφόρησε το δίσκο “Κυψέλη” (PMProom) Κι αυτό είναι ένα… μυστικό που διαδίδεται στόμα με στόμα: ΤΟ ΝΑ ΔΕΙΣ LIVE το ΑΣΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ είναι ΕΜΠΕΙΡΙΑ!

FACEBOOK Πάνος Πιλάτος + Αστικό Σύνδρομο https://www.facebook.com/PanosPilatos…

 

Clip by 2Π

Μια παραγωγή του PMProom 2016-2017